Kwaliteits Slagerij Heinen

Kwaliteits Slagerij Heinen

Afbeelding

Onze winkel

Kwaliteits Slagerij Heinen (voorheen Slagerij Timmermans) is al jaren een begrip in Tegelen en omstreken.
In onze slagerij worden al sinds jaar en dag op ambachtelijke wijze vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten, soepen, kant-en-klaar maaltijden en salades met zorg voor u bereid.

U kunt tevens bij ons terecht voor diverse cadeauartikelen, zoals een vleescheque of een vleesmandje; vanaf € 15,- kunnen wij, geheel in overleg, een mandje vullen met onze ambachtelijke producten.

Onze medewerkers staan u graag te woord waarbij de begrippen service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Ook voor een goed bereidingsadvies of menusuggestie kunt u bij ons terecht.

Wij zijn lid van Het Worstmakers Gilde

Het Worstmakers Gilde is een stichting voor ambachtelijke slagers die zelf vleeswaren, worst en specialiteiten maken. Slagers/worstmakers van het Gilde zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen.

De producten van de Gildeslagers staan voortdurend onder controle. Tevens werken de slagers met een "Kwaliteitsplan" in samenwerking met TNO Voeding te Zeist.
Deze productkeuringen zijn zo streng dat alleen topproducten worden onderscheiden met een gouden oorkonde. Deze oorkondes vindt u terug in de slagerijen.

De slagers van Het Worstmakers Gilde staan garant voor:

  • Worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij
  • Een perfect stukje rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees
  • Een sfeervolle winkel
  • Een goed advies en een prettige bediening
  • Leuke acties

Zij zijn herkenbaar aan het rode logo bestaande uit een (gilde-)schild met twee gouden worsten en een kroontje van goud.

Geschenkartikelen

In onze slagerij verkopen wij deiverse geschenkartikelen.

Waardebon

De waardebon kunt u voor ieder gewenste bedrag cadeau geven. De ontvanger kan voor het gekozen bedrag een product in de winkel uitkiezen.

Pakketten

Daarnaast kunnen wij ook een leuk pakket samenstellen! In overleg met u bepalen wij de producten in het pakket, waardoor het persoonlijk wordt! Denk bijvoorbeeld aan een mandje met streekproducten en specialiteiten.

Abraham

Een speciaal cadeau voor een Abraham is onze Abraham! Wij maken een vleesschotel op met diverse soorten vers vlees in de vorm van Abraham. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u deze natuurlijk met ons bespreken.

Afbeelding

Nieuws

Clare Valley rundvlees

U kunt bij ons terecht voor een rib-eye van Clare Valley rundvlees!

Ruyghveen varkensvlees

Ons gehele assortiment varkensvlees komt van nu van Ruyghveen varkensvlees!

Lees meer >>

OneGrain zout

Met minder zout is het nét zo lekker en wél zo gezond!

Zout geeft smaak aan onze producten, maar teveel zout is ongezond. Het verhoogt de bloeddruk en de kans op hart en vaatziekten. Minder zout is dus gezonder, daarom maken wij onze ambachtelijke kwaliteit met minder zout.

Hiervoor gebruiken wij OneGrain zout. Dit is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder kalium. Kalium helpt overtollig zout uit het lichaam te verwijderen en zo een gezonde bloeddruk te behouden. Zonder dat u het proeft, want de smaak blijft als vanouds! Nét zo lekker, wél zo gezond. Wij zijn begonnen met het doorvoeren OneGrain zout in de gehele worstmakerij en zouterij.

Voedingsdeskundigen adviseren om de zoutinname te verlagen

  • Tot 40% minder zout
  • Voor een gezonde bloeddruk
  • Minder kans op hart- en vaatziekten
Kalium

Kalium heeft een negatief imago van consumenten, dit is niet terecht. Voor een groot deel van de bevolking heeft kalium een positief effect. "Wij hebben in Nederland geen richtlijn voor de kaliuminname, maar in Amerika wordt een inname van 4,7 gram per dag aanbevolen. De gemiddelde inname van kalium in ons land ligt rond 3,5 gram per dag. Kalium komt veel voor in groente en fruit. Gezondheidsinstanties hebben het liefste dat mensen meer groente en fruit eten, omdat ze daarmee ook andere waardevolle voedingsstoffen innemen. Maar ook zoutvervangers zijn een manier om uit natuurlijke bronnen extra kalium binnen te krijgen," aldus Marianne Geleijnse, hoofddocent WUR.

Bron: www.onegrain.com

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.